Wwieland Blog

Panoul grafic GraphicWall V3 - The Big Black Dress!

08.07.2020 11:33
by Wwieland
by Wwieland
Panoul grafic  GraphicWall V3 - The Big Black Dress!

Panoul grafic GraphicWall V3 - The Big Black Dress!

Permite-ne să-ți introducem: the „WIDE” one! Panoul grafic pentru prezentare seminarii GraphicWall V3 este o adevărată vedetă printre sistemele de prezentare pentru sesiuni de facilitare vizuală și baza perfectă pentru graphic recording.

Cu o suprafață d elucru de 122 cm înălțime x 245 cm lățime, acesta a fost customizat la standardele internaționale.


Tabla reglabilă în înălțime în 3 poziții diferite și - spre deosebire de celelalte panouri grafice - poate fi folosit pe ambele părți. De asemenea, este pliabil și rapid de adus la o dimensiune minimă portabilă. Nu-ți pierde timpul cu setări complicate sau transporturi obositoare. Nu îți limita prezentarile grafice, folosește-te de tot spațiul, gândește „LARG”. Nu contează, unde ar putea avea lor fi următooarea ta prezentare - te poți concentra asupra evenimentului tău cu panoul grafic V3.

Dar acesta nu este totul. Neuland s-a gândit la ceva cu totul elegant pentru panoul  the „WIDE” one! Conform devizului „Culoarea neagra este ambasadorul luxului”, Neuland a conceput o rolă de hârtie neagră, extra, special pentru acest panou de prezentare GraphicWall V3. "Îmbrăcă-ți" panoul V3 cu „rochia neagră cea elegantă” - mai ales atunci când ai un eveniment într-un cadru mai clasic. Sfatul nostru: crează vizualizărui speciale pe hârtia neagră cu markerele cu vopsea acrilica AcrylicOne si cu vopselele artistice PanPastel®. Publicul tău sigur va fi uimit!

Poți utiliza hârtia în mai multe moduri: de exemplu, poți tăia dimensiunea necesară de hartie la dimensiunea potrivită cu panoul V3 și să o fixezi pe panou cu ajutorul piunezelor. Atunci când nu dorești să duci cu tine întreaga rolă la seminar sau prezentare, decupează din rola de hartie numarul de file necesar ia-le exclusiv pe acestea. Atunci când nu ai la îndemână un GraphicWall, fixează coala de hârtie decupată pe peretele sălii de seminar. Poți de asemena lucra și pe podea … și așa mai departe. După cum vezi, modalitățile de utilizare a hârtiei pentru panourile grafice Neuland sunt aproape nelimitate și adaptabile metodelor tale de prezentare! Da, și dacă tot vorbim de clasic, poți opta pentru acceași hârtie, doar pe alb. 

 

Vrei să defilezi cu panoul tău V3? Atunci ți-am pregătit și toate accesoriile potrivite pentru o defilare de efect: geanta-husă V3 BoardBag optimizat pentru panoul pliabil, precum și o geantă captusită de înaltă calitate pentru transportarea picioarelor panoului  V3.

Cauți mai multe sisteme complete de afișare și prezentare? Aruncă o privire în magazinul nostru online.

Creare magazin online