Wwieland Blog

Markerele Neuland FineOne® – instrumentul de scris universal

21.01.2021 11:18
by Wwieland
by Wwieland
Markerele Neuland FineOne® – instrumentul de scris universal

Fineliner-ele Neuland FineOne® sunt cu adevărat universale. Cu diferite tipuri de varfuri de scris și o gam[ de culori excelente, îl puteți folosi în aproape orice situație. Iar cea mai tare caracteristică: acest marker este în proporție de 100% reîncărcabil cu cerneală, iar vârfurile pot fi și ele înlocuite!  

Descoperiți varietatea


În primul rând, am dori să vă explicăm pe scurt tot ce ar trebui să știți despre noul marker Neuland FineOne® . Există patru modele diferite:

 

1. Neuland FineOne® Sketch - cu vârf fineliner, disponibil în patru mărimi (0,1, 0,3, 0,5, 0,7mm), cu cu cerneală neagră; Fineliner de 0,5 mm în diferite culori;
2. Neuland FineOne® Art - cu vârf pensulă, cu care puteți desena linii cu grosimi între 0,5 și 5 mm,
3. Neuland FineOne® Outliner - cu vârf rotund sau pensulă, pentru contururi negre și care poate fi folosit peste alte culori fără a mâzgăli desenul dvs. 
4. Neuland FineOne® Estatics - cu vârf rotund, un marker special cu uscare rapidă, special conceput pentru notițele Neuland electrostatice Neuland Estatics

Apropo, veți găsi instrucțiuni de reumplere markereșe Neuland cu cerneală și tutoriale despre cum să schimbați vârful markerului pe blogul nostru. Iar dacă doriți să vă faceți propriul ameste de culori puteți opta pentru un  FineOne Empty  - cu vârf rotund, pensulă sau tip fineliner.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

O zi cu markerele Neuland FineOne®


Acum că am clarificat detaliile, ar trebui să vorbim despre lucrurile pe care le putem face cu markerele Neuland FineOne®. Să trecem printr-o zi obișnuită. Te trezești, citești ziarul și ajungi la pagina populară de integrame. Și aici intervine finelinerul Neuland FineOne® Sketch Dacă intenționați să mergeți la cumpărături înainte sau după muncă, puteți adăuga câteva articole pe lista de cumpărături înainte de a părăsi casa. Sau să lăsați un mesaj pe ușa frigiderului pentru cei dragi. Da-da, Neuland FineOne® este markerul dvs. sustenabill pentru orice scop.

 

 

 

 

 

 

 Profesional

În continuare: munca. Neuland FineOne® Sketch și Neuland FineOne® Art sunt deja acolo. Indiferent dacă dezvolți un produs nou împreună cu colegii, creezi liste de sarcini, dai un briefing pe un șantier sau pur și simplu faci câteva note, markerul Neuland FineOne® este întotdeauna alături.

De asemenea, îl puteți utiliza pentru notițe vizuale sau brainstormings la conferințe sau întâlniri. Și dacă trebuie să schimbați un plan, notițele colorate Neuland Estatics vă sar în ajutor împreună cu finelinerul Neuland FineOne® Estatics.

 


Acum vine partea distractivă

Aceasta este cea mai bună parte a zilei: timpul liber. Ce ar fi să te oprești la cafeneaua ta preferată în drum spre casă? 

Uneori ideile cele mai bune apar atunci când nu te gândești la nimic concret. Îți poți folosi oricând șervețelul pentru a-ți nota ideascrie, atâta timp cât ideea ta creativă își găsește calea de ieșire cu ajutorul markerului.

Pregătește-te pentru următoarea călătorie ...

... Și nu uitați să vă puneți în bagajul de călătorie și linerul Neuland FineOne®.  Notați toate experiențele călătoriei în jurnalul dvs. de călătorie - cu notițe vizuale sau povestiri scurte - și asigurați-vă că puteți tăia cel puțin un lucru de pe lista dvs. Bucket list!

Acum nu uitați de cei dragi și trimiteți-le câteva scrisori sau cărți poștale. Poate chiar vreți să trimiteți un suvenir din călătorie? Îl puteți împacheta într-un ambalaj draguț pe care să îl decorați cu o eticheta de cadou personalizată.  

Si nu în ultimul rând, aici poți vedea cum o tânără talentată de doar 9 ani folosește markerele FineOne în desenele și ilustrațiile sale:

Articole similare:

Creare magazin online