Punctele de Fidelitate Wwieland 

Câștigi puncte de fidelitate de fiecare data când faci cumpărături pe www.wwieland.ro 

La fiecare comandă primesti înapoi 1% din valoarea totală a comenzii fără costurile de transport incluse în puncte de fidelitate.

Punctele acumulate se pot utiliza pentru a achita până la 75% din valoarea comenzii pe site-ul nostru, iar valoarea minima a comenzii trebuie sa fie de 100 Lei.

Condiții generale:

- Doar clienții înregistrați pot utiliza punctele de fidelitate
- Punctele de fidelitate pot fi răscumpărate doar online
- Punctele de fidelitate intră în vigoare după comenzile și platile finalizate 
- Punctele de fidelitate nu pot fi convertite în numerar
- Punctele de fidelitate nu sunt transferabile și nu pot fi convertite decat in produse de pe site-ul www.wwieland.ro 
- Punctele de fidelitate nu se aplică comenzilor anulate sau neacceptate
- Costurile de transport nu pot fi achitate cu puncte de fidelitate

• Cât valoreaza punctele de fidelitate?

1 Punct = 1% din valoarea produsului. La fiecare produs, sub prețul acestuia, este afișată valoarea punctelor de fidelitate cu care vei fi răsplătit, la achizitionarea acestui produs. 

• Cum câștig puncte?

Câștigi puncte de fidelitate Wwieland pentru fiecare produs achizitionat de pe www.wwieland.ro  Poți consulta soldul contului tău virtual al punctelor acumulate autentificându-te și accesând "contul meu" - "reduceri" Punctele acumulate în urma unei comenzi vor fi adaugate în contul tău dupa confirmarea platii.

• Ce pot achizitiona cu punctele mele de fidelitate?

Cu punctele de fidelitate cumulate, poți achiziționa orice produs de pe site-ul nostru care nu este în promoție. Taxa de transport nu poate fi achitată cu puncte de fidelitate.

• Cum folosesc punctele mele de fidelitate?  

După autenificare, apasă butonul "Comandă" în pagina "Coș". Următorul pas va fi să selectezi modealitatea de livrare si modalitatea de plată, iar în josul paginii va apărea casuța cu "AVEȚI BANI PE CONTUL DVS VIRTUAL: xxx Lei" și două opțiuni: "FOLOSESC punctele virtuale" activ în mod automat și "NU FOLOSESC punctele virtuale". Alege una din opțiuni și selectează "Înainte" care te va duce la pagina "VERIFICAREA DATELOR" în josul paginii vei avea afișat sumarul comenzii tale: Valoarea cu TVA, Costurile de Transport, Reducerea aplicată după folosirea punctelor de fidelitate cumulate și PUNCTELE CE VOR FI ADĂUGATE LA CONT DUPĂ CUMPĂRARE comenzii în curs.

Important: Punctele de fidelitate nu pot fi folosite la comenzile care se aplică reducerile de Cupon discount, dar acestea vor fi cumulate pentru comanda in curs care beneficiează de reducerea Cuponului de discount!

• Care este valabilitatea punctelor mele?

Punctele de fidelitate sunt valabile 120 de zile.

• Ce se întâmplă dacă returnez o comandă?

Daca doresti sa returnezi o comandă la care ai folosit puncte de fidelitate, acestea nu ți se returnează, punctele câștigate în urma acesteia se vor scadea.

* Abuzurile sau frauda vor atrage după sine suspendarea drepturilor clientului de a participa la programul de fidelitate. Punctele obținute în urma unei comenzi neridicate se vor anula. Wieland es Wieland SRL își rezervă dreptul de a modifica structura programului de fidelitate sau de a-l suspenda.