Wwieland Blog

Încearcă Stickerele Neuland Bullet Proof!

13.04.2020 12:55
by Wwieland
by Wwieland
Încearcă Stickerele Neuland Bullet Proof!

It’s sticker time! 

Haide să luăm o carte poștală, o felicitare, un caiet de schițe sau orice altceva fabricat din hârtie și să creăm ceva minunat. Cum? Îți vom arăta noi!

Cu ajutorul stickerelor BulletProof marca Neuland, fiecare literalmente poate să își personalizeze agendele, jurnalele, plansele vizuale etc. Deci să începem.

În primul rând, Stickerele BulletProof sunt perfecte pentru personalizarea agendei BulletProof! Așadar, cei care nu doresc să scrie zilele și lunile din nou si din nou, pot lua pur și simplu stickerele pe care le pot folosi la colecții, precum calendare de aniversare sau liste de activități. Majoritatea oamenilor probabil că nici nu vor observa că nu le-ai scris de mână.

Desigur, poți adăuga stickerele BulletProof și la alte liste. Există o mulțime de simboluri incluse, astfel fiecare își va găsi unul de care are nevoie. Indiferent dacă intenționezi să organizezi un grătar cu prietenii sau să îți notezi parolele, în pachetul de stickere vei găsi tot felul de idei pentru simbolurile autocolante. Să inceapă jocul!

Acum, îți oferim ceva și mai grozav, deoarece stickerele sunt de mare ajutor dacă dorești să înveți cum să desenezi. De exemplu, poți exersa simboluri punând un sticker în caietul tău de schițe și desenându-l din nou și din nou. Există însă o metodă care pe unii dintre voi v-ar putea interesa, în special pe aceia dintre voi care doresc sau lucreze la scară mai mare cum ar fi pe foile de FlipChart.

Lipește stickerele pe notițele Estatics, astfel poți folosi stickerele BulletProof mai mult decât o singură dată. În plus, poți lipi notițele Estatics, pe FlipChart, astfel încât nu va mai trebui să te uiți în sus și în jos de fiecare data când încerci să copiezi un simbol, așa cum ai face daca ai copia simbolurile din carte sau de pe telefon. Mai mult, poți crea mici colecții de simboluri cu stickere, sortate pe diferite subiecte. Acest lucru te va ajuta să găsești posibile simboluri pentru termeni care sunt un pic mai abstracți, pe care le poți folosi apoi în prezentările tale.

Revenim la formatul mic. Îți place să mergi în vacanță? Ce zici de o felicitare personalizată pentru cei dragi? Sau de obicei trimiți cărți poștale din vacanțe? Nici o problema! Scrie doar ceva frumos și completează cu câteva simboluri minunate. Sau lipește autocolantele la o imagine pe care ai desenat-o.

Și dacă tot simți că lipsește ceva, te rog să ne scrii pe Facebook sau Instagram. 

Așteptăm cu nerăbdare feedback-ul tău!

Creare magazin online