Wwieland Blog

Cardurile de Comunicare Neuland Stick-It Workshop Cards - Tutorial de utilizare

03.03.2020 10:48
by Wwieland
by Wwieland
Cardurile de Comunicare Neuland Stick-It Workshop Cards - Tutorial de utilizare

Stick-It!

Cardurile de comunicare autoadezive Neuland pentru workshopuri au parcurs un drum lung și devin din ce în ce mai populare!  Sunt interesante vizual și încurajează în mod natural interacțiunea. Așadar, am dori să împărtășim câteva sfaturi și trucuri care să te ajute să folosești mai eficient cardurile de comunicare Neuland Stick It, care să îți permită să organizezi și să facilitezi o prezentare de seminar cât mai reușită.

Manipularea corectă a cardurilor de comunicare autoadezive Neuland Stick-It Workshop Cards:

Este important să scoți fiecare filă în mod individual și corect pentru ca marginile de jos să nu se răsucească.

Iată exemplele de manipulare incorecte și corecte: 

Nu trage de aici!

Dacă începi să dezlipești cardul Stick-It din set curbându-le, acest lucru va face ca hârtia să se onduleze (cunoscută sub numele de „Curling-Effect”) și nu se va lipi corect pe suprafața dorită.

Cum să previi „the Curling-Effect”

Pentru a reduce sau elimina acest lucru, îți recomandăm următoarele:

  1. Ridică ușor notița din set
  2. Îndepărtează foaia într-o singură mișcare, trăgând ușor în sus și pe o direcție diagonală.

Încet înseamnă mai bine

Notițele cu bandă adezivă se lipesc cel mai bine pe suprafețele netede curate. Prin urmare, utilizarea lor pe table textile te tip Pinboard, cu o acoperire cu fetru nu va funcționa. Utilizează întotdeauna notițele pe o tablă clasică (whiteboard, chalkboard), astfel vei putea folosi notițele Stick-It Cards perfect.

Noi forme

Neuland a introdus recent forme noi de notițe si carduri de comunicare si moderare Stick-It Card, care cu siguranță vor adăuga o nouă dimensiune prezentărilor tale de seminar, în special atunci când sunt utilizate în cadrul activităților de grup folosind tehnicile de moderare și facilitare.

Noile modele de carduri de comunicare Neuland pot fi utilizate pentru a facilita/modera interacțiunea clasică de grup, brainstorming-ul, maparea proceselor, evidențierea dependențelor, conexiunilor și a reticulării.

Unele dintre forme au utilitate dublă; cum ar fi cardurile de comunicare Neuland Stick-It Leaf Card  care pot fi utilizat așa cum sugerează numele său: ca frunză sau ca picătură de ploaie.

Noua generație de carduri de comunicare autoadezive Stick-It Workshop Cards a fost creată pentru a susține în continuare cuvântul scris în mod vizual dramatic.

Gama completă de notițe autoadezive Neuland Stick-It Workshop Cards o găsiți în magazinul nostru online: www.wwieland.ro

Official Neuland Resseler in Romania

Creare magazin online