Wwieland Blog

Cretă, Cretă, Cretă - The Neuland ChalkOne® – 2 marker addicts

11.06.2020 12:25
by Wwieland
by Wwieland
Cretă, Cretă, Cretă - The Neuland ChalkOne® – 2 marker addicts

„Pe vremuri, oamenii știau ce este bine” - nu este o coincidență că auziți această frază destul de frecvent. Pentru că lucrurile care erau cândva o practică obișnuită revin adesea câteva secole mai târziu. Un exemplu în acest sens este creta. Dar ce poți face de fapt cu creta?

 

 

„Pe vremuri, oamenii știau ce este bine” - nu este o coincidență că auziți această frază destul de frecvent. Pentru că lucrurile care erau cândva o practică obișnuită revin adesea câteva secole mai târziu. Un exemplu în acest sens este creta. Dar ce poți face de fapt cu creta?

Cu Markerele cu creta lichida Neuland ChalkOne® puteți scrie minunat și, desigur, crea vizualizări pe o tabla neagră sau pe o tabla albă magnetica (whiteboard).  Și dacă vă place să vă implicati în proiecte DYI, probabil știți deja că Markerele cu creta lichida Neuland ChalkOne® este alegerea perfectă pentru a vă decora ferestrele, oglinzile sau alte suprafețe netede. Până în prezent, nu există suficiente cercetări cu privire la varietatea de suprafețe netede, neobișnuite, pe care puteți folosi Markerele cu creta lichida Neuland ChalkOne®  Dar există un mod simplu de a afla: pur și simplu încercați! Puteți îndepărta întotdeauna creta, chiar și atunci când este deja uscată. Mai mult de atat, acestea markere pot fi reumplute cu creta lichidă la epuizare! Descarcă instructiunile de reincarcare cu creta lichida aici).

Markerele cu creta lichida Neuland ChalkOne®  sunt disponibile în opt culori strălucitoare și în două dimensiuni (2-8 mm și 5-15 mm). Și tot ce trebuie să știți despre utilizarea corectă este deja imprimat pe carcasa markerului, astfel încât să nu îl uitați: agitați, pompați, desenați. Este extrem de important să agitati markerul înainte de al folosi, apoi așteptați câteva secunde și, după aceea, luați o bucată de hârtie sau un șervețel și pompați vțrful markerului până când vedeți ca varful markerului se umple de culoare. Doar atat! Și în cazul în care trebuie să faceti corecturi, luați doar o cârpă din microfibră și puțină apă pentru a îndepărta creta de pe suprafata. Mai simplu de atat nu se poate! Acum, doar trebuie doar să depozitati Markerul cu creta lichida Neuland ChalkOne® pe orizontală și vă promitem că „el” se va simți fericit și mulțumit.

 

De îndată ce ați testat markerul cu creta lichida, probabil că doriți să scrieți pe fiecare suprafață netedă pe care o puteți găsi. Și nu ar fi Neuland, Neuland, dacă nu ar fi venit deja cu o soluție. Ce format preferați? Acum știm deja că o tablă neagră de scris este perfectă pentru markerele ChalkOne. Are sens, nu? În această categorie, Neuland vă oferă tablele de instrumente ToolBoard, pentru cei care au nevoie de mult spațiu. Acesta este o tablă foarte convenabilă, deoarece puteti chiar voi decide dimensiunile sale. Alegeți doar elementele de care aveți nevoie! Și de ce să nu faci graphic recording cu cretă? Desigur, o altă opțiune este tabla neagra clasică de scris: Chalk2Me. Acest display pietonal elegant atrage de fapt atenția tuturor și este perfect potrivit pentru workshopuri sau - după cum sugerează și numele său - pentru a atrage atentia trecatorilor. 

Minunat, acum am acoperit formatele mari și mici. Aștepta! Lipsește unul. Într-adevăr, exista o tablă și mai mică. Mini tabla neagra myWorkBoard este practic echivalentul unui caiet de schițe, deoarece îl puteți transporta cu ușurință și este pur și simplu uimitor pentru vizualizare. Indiferent dacă îl folositi pe genunchi cand scrieti, sau pe birou, sau îl duceți la un workshop ca instrument de prezentare a ideilor sau de a lua notițe - myWorkBoard este perfect pentru orice situație. Apropo: cu markerele cu creta lichida Neuland ChalkOne puteti scrie pe ambele părți ai tablei, deci nu aveți neapărat nevoie de markere pentru tablă albă dacă doriți să economisiți spațiu. Dar acum am ajuns la sfârșitul micului nostru tur cu cretă. Și puteți alege formatul care vă place cel mai bine (sau formatele) - mare, mediu sau mic. Așadar, lăsați creativitatea libera! Există suficient spațiu pentru toată lumea.

Creare magazin online