Wwieland Blog

Bullet Journaling - Mai mult decât un simplu hobby

20.03.2020 11:59
by Wwieland
by Wwieland
Bullet Journaling - Mai mult decât un simplu hobby

„Urmărește-ți trecutul, ordonează-ți prezentul, planifică-ți viitorul”

Ryder Carroll are cu siguranță degetul pe puls în timp ce a readus în viața noastră vechiul jurnalul. Ea a reușit să creeze un stil de viață cool în jurul metodei sale de Bullet Journaling.

Fiecare poate decide cum să-și proiecteze Bullet Journal-ul și ce elemente dorește să folosească. Dar cum sa începi primul tău Bullet Journal?

Există moduri diferite de a îți organiza și de a îți optimiza viața, dar mai întâi ai nevoie de kitul potrivit. Evident, cel mai important articol din kit este jurnalul în sine, iar agenda Bullet Proof marca Neuland este jurnalul perfect pentru această metoda. Paginile sale conțin template-ul tipic cu liniatură punctată, pe care probabil îl cunoaști deja de pe Pinterest și alte pagini.

Următorul pas ar fi să-ți faci un plan. Ce conținut dorești să incluzi în noul tău jurnal minunat și care îți sunt obiectivele? Pe de o parte, o modalitate bună de a îți organiza viața de zi cu zi este un calendar adaptat nevoilor tale. Pe de altă parte, poți găsi nenumărate idei creative online care vor face jurnalul tău BulletProof și mai interesant. De la evidența stărilor tale de spirit la planificarea dietei zilnice, există cu siguranță ceva pentru toată lumea. Cel mai simplu mod de a obține o impresie este să cauți în Google sau pe alte site-uri web conținuturi inspiraționale pentru jurnalul tău.  Când mintea ta este plină de idei care așteaptă să fie notate, te sfătuim să le pui mai întâi pe o bucată de hârtie pentru a crea o listă de conținut. Atunci când ti-ai aranjat conținutul într-o ordine care îți place, poți transfera lista de conținut în jurnalul Bullet Proof, dar lasă primele două-trei pagini goale pentru a rămâne suficient spațiu pentru a crea câteva pagini de întâmpinare atrăgătoatre.

Acum, trecem la pasul cel mai important. Imaginează-ți cum va arăta jurnalul tău BulletProof - ce stil îți place și ce culori vrei să folosești? Pe site-ul nostru web: www.wwieland.ro , îți oferim numeroase sfaturi despre cum să îți alegi markerele potrivite, iar pe canalul nostru YouTube poți găsi tutoriale de handlettering si sketchnoting excelente. Facilitatorul  nostru certificat IAF, Veronika Wieland, te va ajuta să înveți cum să desenezi simblouri simple și atractive. Toată lumea o poate face, trebuie doar să exersezi. De îndată ce știi care sunt markerele și culorile de care ai nevoie pentru jurnalul tău BulletProof, te poți apuca de treabă. Mai mult de atât, vei găsi în magazinul nostru on-line o varietate de markere de dimensiuni și culori diferite marca Neuland, stickere si multe alte produse de utile pentru a ține o agenda sau jurnal expresiv care să te reprezinte.

#stamacasa și începe primul tău Bullet Journal!

Creare magazin online