Joc dezvoltare personala Getting Acquainted (EN)

Stoc: 1 buc
Joc dezvoltare personala Getting Acquainted (EN)

Scopul acestui joc este de a face cunoștință cu alte persoane într-un mod neașteptat. Familiarizarea într-un grup într-o manieră plăcută și primitoare este foarte stimulantă. Chiar dacă sunteți deja familiarizați, puteți folosi acest joc pentru a descoperi lucruri noi și pentru a-i cunoaște pe ceilalți și mai bine.

326 lei cu TVA
Te răsplătim pentru acest produs cu Puncte de fidelitate în valoare de: 3,26 lei
La favorite
Recomand
Printează
Comparare
Întrebare despre produs
Descriere
Info produs
Recenzii
Descriere

Jocul constă în 56 de carduri, fiecare cu o întrebare și o imagine corespunzătoare. Imaginile sunt pline de umor, primitoare și stimulante. Prin potrivirea unei întrebări cu o imagine, te implici mai mult în întrebare și creativitatea ta va fi stimulată. Acest lucru vă permite să găsiți cu ușurință răspunsuri potrivite la întrebarea din mână..

Întrebările sunt împărțite în șase categorii (vezi pe spatele cardurilor): tinerețe & trecut; caracter & interese; comportament & viață de zi cu zi; motivație & inspirație; muncă & carieră și dorințe & viitor. Alegând cărți din cele șase categorii puteți obține o imagine mai largă a persoanelor cu care jucați.

Puteți folosi acest joc în diferite situații pentru a vă cunoaște (mai bine) - de exemplu într-o echipă de grup, dar și în cercul de prieteni.

Acest joc este dezvoltat și publicat de:

Gerrickens / training & advies

2016 Peter Gerrickens și Marijke Verstege

ISBN 9789074123297

Info produs
Tip produs
Resurse didactice
Stoc
1 buc
Articol
11110060
Masa
300 g/buc
Recenzii
Creare magazin online