Dictionar vizual bikablo® 1 COPERTA CARTONATA

Stoc: 2 buc
Dictionar vizual bikablo® 1 COPERTA CARTONATA

Dicționarul Visual bikablo® 1, ediție nouă cu copertă cartonată - este o lucrare de referință unică de imagistica, cu sute de pictograme de succes realizate in tehnica bikablo®.

bikablo®, Vizualizare
216,88 lei cu TVA
Te răsplătim pentru acest produs cu Puncte de fidelitate în valoare de: 2,17 lei
La favorite
Recomand
Printează
Comparare
Întrebare despre produs
Descriere
Info produs
Recenzii
Descriere

Lucreaza cu puterea imaginilor pentru a elibera tensiunea, pentru a structura ideile complexe, a exprima concepte dificile, pentru a face mai ușor de înțeles problemele abstracte și pentru a pune accentul pe chestiuni decisive. Toată lumea se bucura de imagini; ele lucrează la un nivel emoțional și ne unesc, în timp ce adesea comunică conținutul mai bine decât cuvintele.

 

Dictionarul original bikablo® 1 este un bilet de intrare în lumea vizualizării și facilitării grafice: Martin Haussmann, ilustrator, facilitator vizual experimentat și director general al academiei bikablo®, a strâns sute de pictograme de succes și a creat astfel o lucrare de referință unică de imagini care au fost adaptate în special nevoilor formatorilor, facilitatorilor grafici și trainerilor.
Desenele au o structura atât de simplă, încât le poți copia, contura sau modifica cu ușurință. Poți desena cu usurinta pe un flipchart, chiar dacă ai crezut întotdeauna că nu ai talent la desen.

 

Bikablo® 1 este, de asemenea, un element esențial pentru setul de instrumente pentru facilitatori grafici!

 

Ediție: copertă cartonată, 144 pagini
Dimensiuni: 210x148 mm
Limbă: German / English
ISBN: 13: 978-3-940315-34-2

>>> Descarcati extras continut dictionar <<<

Info produs
Producator
Neuland
Tip produs
Dicționar vizual
Stoc
2 buc
Articol
80190100
Masa
450 g/buc
Recenzii
Creare magazin online