Carte Take a Lettering Journey de Heather Martinez

Carte Take a Lettering Journey de Heather Martinez

Arta scrisului de mână cu markerele Neuland. 

Hand lettering
130,9 lei cu TVA
Te răsplătim pentru acest produs cu Puncte de fidelitate în valoare de: 1,31 lei
La favorite
Recomand
Printează
Comparare
Întrebare despre produs
Descriere
Info produs
Recenzii
Descriere

Dacă dorești să înveți arta scrisului de mână cu markerele Neuland și să cunoști diferite stiluri și fonturi pe baza unei prezentări 1: 1, ar trebui să citești această carte.

În 122 de pagini, Ambasadorul Neuland - Heather Martinez prezintă opt stiluri de lettering în limba engleză. La început, ea explică detaliat despre markerele Neuland și folosirea lor corectă, iar apoi explică detaliat, modul în care literele și numerele individuale ale diferitelor fonturi sunt construite și desenate. Cartea este însoțită de cursuri online și clipuri video care prezintă tehnicile prezentate și in această carte. 

Heathet, oferă o varietate de informașii despre scrisul de mână, explicații ale termenilor tehnici și prezintă munca colegilor și prietenilor săi, care au contribuit la adaptarea stilului ei de scris de mână.  În totalitate este o carte instructivă și interactivă, care te va face să vrei să scrii.

Despre autor:
Heather Leavitt Martinez este un practicant vizual, art coach și artist caligraf, care locuiește în deșertul de munte din sud-vestul Colorado din SUA. În calitate de facilitator si artist, misiunea ei este de a ajuta la cultivarea expresiei creative a fiecăruia dintre noi.

Aflați mai multe despre Heather Martinez: www.HeatherMartinez.com și www.LetsLetterTogether.com

Autor: Heather Martinez
Editor: Neuland GmbH & Co. KG
Ediție: 1. Auflage 2019, 122 Seiten
Dimensiuni: 21,6 x 21,6 cm
Limba: engleză
ISBN: 978-3-940315-28-1

Info produs
Producator
Neuland
Articol
85050419
Masa
300 g/buc
Recenzii
Creare magazin online