Wieland Blog

Markerele Neuland TwinOne® - meet the Marker!

18.10.2019 13:23
by Wwieland
by Wwieland
Markerele Neuland TwinOne® - meet the Marker!

Markerul Neuland TwineOne® - Este destul de convenabil să ai un marker cu 2 vârfuri diferite!

Echipa Neuland niciodată nu se relaxează și revine mereu cu produse incredibil de creative și profesionale. 

Alege-ti markerul care ți se potrivește cel mai mult!

Dacă ții acest marker în mâini, nu vei dori niciodată să mai folosești un alt marker. O jumătate are vârful teșit, iar cealaltă jumătate are vârf pensulă, deci este ca și cum ai avea două markere într-o singură cariocă. Cerneala pe bază de apă nu pătrunde în hârtie și se reumple ușor.

Markerele Neuland TwinOne® viu colorate au tot de ce este nevoie pentru o vizualizare grafică reușită.

Le vei adora!

Pentru cei pasionați de Sketchnothing sau care lucrează în formate mai mici în general, Neuland TwinOne® este alegerea perfectă. Deoarece unele markere sunt puțin prea groase pentru caietele pentru schițe , iar markerele TwinOne îți vor oferi posibilitatea sa îți faci de cap și pe formate de hârtie mai mici.

Apropo, dacă dorești să încerci noi stiluri de scris sau dacă tocmai început să te interesezi de HandLettering, ai putea fi, de asemenea, interesat de kitul de Hand Lettering! Sau să participi la un training de HandLettering by Wwieland! unde poți învăța secretele scrisului de mână pentru la scară mare.

Cum pot reumple un marker  Neuland TwinOne®?

Aici, echipa Neuland a venit cu o coluție total ieșită din comun. Se numește deșurubare! Descarcă instrucțiunile de cum să reumpli un marker TwineOne aici 

Îți place markerul Neuland TwinOne® și l-ai încercat deja? Așteptăm cu nerăbdare comentariile și părerile tale pe pagina noastră de Facebook.

Creare magazin online