Wwieland Blog

Markerul Neuland TwineOne® - Este destul de convenabil să ai un marker cu 2 vârfuri diferite!

18.10.2019 13:23
by Wwieland
by Wwieland
Markerul Neuland TwineOne® - Este destul de convenabil să ai un marker cu 2 vârfuri diferite!

Dacă ții acest marker în mână, cu siguranță nu vei mai dori să mai folosești un alt marker. O jumătate de marker are vârful teșit, iar cealaltă jumătate are vârful tip pensulă, deci este ca și cum ai avea două markere într-o singură cariocă. Cerneala pe bază de apă nu pătrunde în hârtie și se reumple ușor ca orice marker reîncărcabil de la Neuland.

Markerele Neuland TwinOne® viu colorate au tot de ce este nevoie pentru o vizualizare grafică reușită.  Pur și simplu le vei adora!

Pentru cei pasionați de Sketchnothing sau care lucrează la scară mai mică în general, Neuland TwinOne® este alegerea perfectă. Deoarece unele markere sunt puțin prea groase pentru caietele pentru schițe , iar markerele TwinOne îți vor oferi posibilitatea sa îți faci de cap și pe formate de hârtie mai mici.

Apropo, dacă dorești să încerci noi stiluri de scris sau dacă tocmai ai început să te interesezi de practica de Hand Lettering, ai putea fi, de asemenea, interesat de kitul pentru începători de la Neuland de Hand Lettering! Sau să participi la un training de HandLettering by Wwieland! unde poți învăța secretele scrisului de mână caligrafic la scară mare.

Cum pot să reumplu un marker  Neuland TwinOne®?

Aici, echipa Neuland a venit cu o soluție total ieșită din comun. Se numește deșurubare! Descarcă instrucțiunile cum să reumpli usor si rapid un marker TwineOne aici 

Îți place markerul Neuland TwinOne® și l-ai încercat deja? Așteptăm cu nerăbdare comentariile și părerile tale.

Creare magazin online