Wwieland Blog

Neuland Learning Maps - sfaturi pentru autodezvoltare

22.10.2019 09:53
by Wwieland
by Wwieland
Neuland Learning Maps - sfaturi pentru autodezvoltare

Pentru mulți week-endurile si vacanțele nu se rezumă doar la relaxare, sau la a nu face nimic, ci și la autodezvoltare și învățare.

În sfârșit, avem timp pentru noi înșine, pe care îl putem petrece în mod folositor.

Poți lua cu tine in vacantă sau calătorii lungi hărțile de învățare, deoarece datorită dimensiunilor mici acestea încap ușor și într-o geantă de dimensiuni mici. Hărțile care tratează diferite metode vă ghidează logic prin caracteristicile cheie ale metodei date, oferind ilustrații intuitive și formulări succinte și concise care vă vor ajuta să vă îmbogățiți cunoștințele.

Nu doar atunci vă pot ajuta când doriți să cunoașteți o anumită metodă de la zero, ci și dacă trebuie doar să o repetați sau dacă aveți nevoie de un ghid într-un workshop sau training pe care îl țineți.

Storytelling

Este una dintre cele mai bune metode de a explica un concept, de a stârni interesul echipei pentru ideile noi sau de a ajuta pe alții să depășească provocările și schimbările. Scurtele descrieri de pe hartă, imaginile relevante te vor ajuta să ajungi la esența poveștii și îi vor ajuta pe membrii echipei să înțeleagă povestea.

Project Management

Pe lângă conturarea conceptului, managementul de proiect este o adevărată provocare. Un bun manager de proiect are multe de făcut: ajută echipa să determine scopul proiectului, îi ajută să găsească calea către obiectiv, susține echipa în depășirea obstacolelor pe drum și încurajează membrii să își atingă obiectivele. Nu este o sarcină ușoară, dar cu ajutorul unei hărți de învățare poți învăța cu ușurință elementele de bază ale managementului de proiect.

The Scrum Flow

Această hartă de învățare te va ghida prin așa-numitul scrum flow, care explică mentalitatea din spatele abordării agile. Pentru că ce este agilitatea? Responsabilitate individuală, libertate de decizie în limite clare, cooperare respectuoasă.

Hărțile de învățare marca Neuland, sunt instrumentul esențial pentru a ajuta orice formator / facilitator să aibă o referință rapidă la îndemână. Fie că dorești pur și simplu să afli mai multe despre o metodă anume sau să le utilizezi ca parte esențială în sesiunile de training, acestea sunt prezentate într-un stil ușor de utilizat, cu explicații simple și ilustrații intuitive, ceea ce le face ușor de urmărit și de învățat.

 

Creare magazin online