Wwieland Blog

Scrierea caligrafică - un teritoriu neexplorat

15.09.2020 11:18
by Wwieland
by Wwieland
Scrierea caligrafică - un teritoriu neexplorat

Să începem cu începutul: scrierea caligrafică încă rămâne un teritoriu neexplorat pentru mulți dintre noi.

L. L. L., W. W. W., N. N. N.: Mulți dintre voi probabil își amintesc de școala primară atunci când desenam bastonașe și linii curbate pe hârtie și având mare grijă să nu depășim rândurile gri-deschis din caietele noastre școlare. degetele și încheieturile noastre deveneau aproape albe de la atâta concentrare, iar scrisul nostru se îmbunătățea pe zi ce trece incet, incet, până când devenea posibil uneori să citim o parte din ceea ce am scris.


Dar este în același timp, un exercițiu pe care mulți dintre noi l-am cam uitat - pentru că este mult mai rapid de scris și mai ușor de citit în format digital, nu-i așa? - Până într-o zi, cand avem nevoie să scriem pe un flip-chart sau să punem ceva pe hârtie în timpul unei conferințe majore, live și lizibil pentru toți. Această provocare, folosind un marker cu vârf gros gros pe hârtie A0, îi transformă chiar și pe desenatorii pricepuți în scriitori îngrozitori - pur și simplu din lipsa de practică.

Dar…! Avem și vești bune: producătorul german Neuland oferă de mai bine de treizeci de ani tot ceea ce ai nevoie pentru ca conferințele, prezentările, sesiunile de training și seminariile tale să aibă succes - de la flipchart-uri până la markeri cu vârfuri de 0,1 mm - ș adevărată compară de intrumente pentru practica ta de Hand Lettering.  De la Handlettering Learning Pad în format flipchart și la kitul pentru începători de practică pentru scriere caligrafică „to go”, care a fost dezvoltat de Neuland în colaborare cu Heather Martinez - artist caligraf recunoscută la nivel internațional. 

De asemenea, Heather Martinez, oferă și un curs on-line gratuit de Handlettering, la care te poți înscrie aici: https://www.letslettertogether.com/store/EbbN7ujG, iar noi cei de la Wwieland, te vom susține cu toate instrumentele de care vei avea nevoie pentru această practică. Mai multe produse de hand lettering poți vizualiza aici: https://wwieland.ro/spl/690609/Instrumente-Hand-Lettering Cu siguranță va merita să ne vizitezi linkul.

Creare magazin online