Wwieland Blog

Cum să înlocuiești vârful markerului Neuland.

21.09.2020 10:55
by Wwieland
by Wwieland
Cum să înlocuiești vârful markerului Neuland.

Trucuri și Sfaturi: Cum să înlocuiești vârful markerului Neuland.

Este foarte ușor să înlocuiești vârful unui marker Neuland. Ce trebuie să pregătești și cum să procedezi pentru a înlocui vârful markerului îți vom prezenta mai jos pas cu pas.

 

Tot ce ai nevoie este pregătirea corectă - asigură-te că ai la îndemână pregătite următoarele obiecte:

(A) Markerul, al cărui vârf dorești să îl înlocuiești. 

(B) Vârful nou - sigură-te că folosește doar același tip de vârf (-vârf pensulă, rotund sau teșit), altfel pot apărea unele probleme.

(C) Un instrument pentru îndepărtarea vârfului din marker. Foarfeca este disponibilă în mare parte, de aceea arătăm procedura cu acest tip de instrument. Poți utiliza, de asemenea, unele alternative, cum ar fi un clește sau o pensetă fermă.

(D) Cerneala de reumplere pentru marker RefillOne în culoarea corespunzătoare (codul de culoare de pe flaconul de cerneală trebuie să corespundă cu codul de culoare marker pe marker) și să fie cerneală corespunzătoare tipului de marker (pe bază de apă (marker pentru hârtie) sau alcool (whiteboard marker)).

Extragerea vârfului din marker

Ține foarfeca suficient de ferm pentru a retrage cu ușurință vârful epuizat. Scoate p vârful din lâcașul său. Îți recomadăm să folosești mănuși de protecție pentru a nu îți murdări degetele. Aruncă vârful imediat extras în coșul de gunoi pentru deșeurile menajere.

Inserarea vârfului nou

Acest pas poate poate părea puțin mai dificil. În special, la markerele cu vârf teșit, acestea trebuiesc ajustate în poziția corectă. Există însă o „regulă de ansamblu”, care facilitează întreaga procedură. Ține markerul între degetul mare și arătător în mâna dreaptă. Împinge noul vârf cu partea sa subțire în ghidajul markerului, astfel încât partea înaltă (1) a vârfului să se afle în aceeași poziție ca degetul mare (2). Urmeză urmăatoarea regulă: partea înaltă a vțrfului = poziția degetului mare.

Deoarece vârful este nou și nu este plin de cerneală, îl poți împinge în marker cu degetele.

Împinge ușor vârful în lăcașul markerului până când acesta se oprește. Aceasta este în principiu întreaga procedură de înlocuire al vârfului markerului. Cu toate acestea, dacă dorești să folosești markerul cu vârful cel nou imediat, te rugam să citești urmatoarea instrucțiune.

Repunerea markerului în funcțiune

În mod normal, este nevoie de ceva timp pentru ca vârful să absoarbă cerneala din rezerva de fibră din marker. Dacă totuși ai nevoie de marker imediat, poți picura ușor câteva picături de cerneală direct pe vârful cel nou. Vești bune! Markerul tău Neuland acum este pe deplin funcțional. Resigilează înapoi flaconul cernelei pentru marker și ești pregătit!

Creare magazin online