Wwieland Blog

4 Instrumente Home Office care îți vor veni în ajutor în trainingurile tale online

17.02.2021 10:14
by Wwieland
by Wwieland
4 Instrumente Home Office care îți vor veni în ajutor în trainingurile tale online

Întâlnirile și trainingurile noastre au fost împinse în spațiul virtual în ultimul an și acest lucru pare că nu se va schimba nici în perioada următoare. În aceast articol, am reunit 3 instrumente analogice de la producătorul cu renume internațional Neuland, care te vor ajuta să susții prezentări în spațiul online la fel de captivante ca și în sală.

 

Atunci când spațiul de acasă pentru telemuncă în calitate de trainer vă este limitat, Flipchartul de birou Neuland TopChart este o alegere potrivită. Necesită puțin spațiu și poate fi configurat cu ușurință oriunde. Flicphartul este realizat din carton și îl puteți instala cu ușurință pe masă sau birou. În doar câteva minute puteți începe să scrieți pe flipchart, acesta având încorporat și un set de hartie flipchart cu liniatură punctată pentru un scris în linie dreaptă.

        


Un alt flipchart de masă, dar și o mini tabla pinboard în același timp este flipchartul Neuland 
TableTop FlipChart. Flipchartul de dirou TableTop este combinația ideală dintre un flipchart profesional și o mini-tablă (panou textil) pinboard. Vei avea de câstigat chiar la începutul trainingului online, webinarului sau prezentării tale de seminar cu acest flipchart! Suport de hârtie încorporat și reglabil. Mai mult, este formatul ideal pentru a lucra la o masă și a utiliza o cameră web în același timp. Acest lucru îți va permite să combini formate digitale cu instrumente profesionale analogice. Funcții suplimentare, cum ar fi banda de rupere a hârtiei și suportul de notițe sunt, de asemenea, caracteristici integrate. Flipchartul TableTop se transformă dintr-un flipchart într-o tablă pinboard în miniatură în câteva secunde.

   


Panoul grafic de birou GraphicWally® cu un design elegant poate fi atașat pe orice blat de birou sau masă diferite grosimi datorită clemelor reglabile. GraphicWally® este tabla perfectă pentru oricine îi place să deseneze.  Înclinarea tablei poate fi reglată continuu între 0 și 45 °. Acest lucru face munca ta mai confortabilă. Dacă este necesar să documentezi sau să prezinți procesul de creație, poți instala tabla pe vertical și să montezi o cameră video în fața ei.  Mecanismul cu manivelă pentru rularea hartiei de 25 m incluse îți vor oferi 25 de metri de spațiu pentru idei creative capturate în timp real. Această tablă este un instrument de încredere în special pentru facilitatorii grafici și graphic recorders al căror proces creativ necesită mult spațiu de prezentare. 

Rulează-ți ideile cu avizierul elegant RollerPoster®. O combinație elegantă de hârtie și tablă magnetică cu mult spațiu pentru idei noi. O soluție de prezentare cu montare pe perete, îți va oferi sufiecient spatiu pentru a îți expune ideile în cadrul cursului online. O combinație elegantă de hârtie continuă și tablă magnetică, cu mult spațiu pentru idei noi. Perfect pentru a fi folosit la trainingurile online fie ca fundal sau ca zonă de facilitare: aliniați camera web în mod corespunzător și sunteți gata de prezentare!

Mai multe instrumente facile pentru trainingurile tale online poti gasi la noi in magazin: https://wwieland.ro/sct/698297/Shop 

Creare magazin online