Despre noi

Wieland es Wieland a fost înființată în anul 2012 și a fost distribuitor oficial al produselor Neuland de atunci. Astăzi, are o echipă mică de cinci persoane, precum și câțiva parteneri externi de afaceri.

Reprezentată de Veronika Wieland, Certified™ Professional Facilitator – IAF - 2016, în calitate de Director General, Facilitator Profesional, Trainer, Coach si Dezvoltator Organizationala

 LinkedIN profile: www.linkedin.com/in/veronika-wieland-wwieland  

De peste 20 de ani, Veornika, este un ambasador de încredere și entuziast al produselor Neuland, folosind si promovând aceste accesorii și tehnici de pregătire profesională.

Începând cu 2012, există un număr din ce în ce mai mare de "fani" ai produselor Neuland din Ungaria care au fost loiali acestor echipamente și accesorii speciale. Acest succes ne-a determinat să începem promovarea brandului Neuland și în România.

Compania nu vine doar "echipamente", ci și "soluții" de instruiri metodologice pentru formatori, dezvoltatori, moderatori și facilitatori.

Credem într-o gândire vizuală creativă, care poate fi lansată cu ajutorul instrumentelor și facilităților adecvate.

Ne bucurăm de o colaborare de afaceri înfloritoare cu partenerul nostru german Neuland GmBH, care a sărbătorit aniversarea a 50 de ani în 2018.

Scopul nostru este de a oferi clienților noștri cunoștințe și accesorii utile, care să poată fi aplicate eficient în coordonarea procedurilor zilnice de lucru, precum și în soluționarea problemelor. 

Dorim să arătăm direcția prin accesoriile și metodele noastre care faciliteaza cooperarea oamenilor și prin care, dezvoltarea profesională a persoanelor și grupurilor devine mai eficientă.

Creare magazin online