PROFITĂ LA MAXIM DE FORMATELE MICI CU INSTRUMENTELE NEULAND

Priviţi, pământ la orizont!

Se pare că ești prima persoană care a ajuns pe acest țărm. Chiar dacă ar putea părea nelocuit la prima vedere, în realitate este de fapt populat de o civilizație cu totul nouă.


Pe harta noastră vei descoperi o mulțime de instrumente Neuland pentru vizualizări grafice în format mic, iar în octombrie noi îți oferim o reducere de -12% la toate aceste produse. 

Îți dorim navigare ușoară!

 

Munții Tablelor Stâncoase și Dumbrava Trainingurilor

Această regiune este deosebit de pitorească. Începeți traseul dvs. de la tablele pinboard mini și Flipcharturile de birou, și continuați traseul până la dumbarva Trainingurilor de facilitare vizuală. Priveliștea peste insulă din vârful muntelui este uimitoare.

-15%
Stoc: 2 buc
141,09 lei
119,86 lei
-12%
179,3 lei
156,9 lei
-12%
846,52 lei
740,7 lei
-12%
NOU
111,11 lei
97,23 lei

Comunitatea Markerton

Cei mai importanți sunt markerii, și nu-i de mirare - tuturor le place să lucreze cu markerele Neuland. Această mică comunitate include toți markerii Neuland. Printre ei veți întâlni artiști adevărați, care pot fi atât de flexibili, încât își pot chiar schimba lățimea liniei de scris din mers. Chiar și pentru formatele mici, această comunitate de markere are mult de oferit: vârf pensulă, vârf rotund, finelinere și vârfuri flexibile, outlinere, markere metalice și markere whiteboard pentru tablele albe de scris magnetice ....

Valea Accesoriilor

 

Această vale este foarte bine situată pentru markerele Neuland. Ea este populată de toate accesoriile care le ușurează viața habitaților comunității Markerton. Aici veți descoperi de la vârfuri de înlocuire pentru markerele dependente de muncă, până la penare și cutii de depozitare pentru ca aceștia să se relaxeze. Navigați printre gama de produse utile pentru markerele Neuland!

-13%
Stoc: 10 buc
22,93 lei
20,05 lei
-15%
Stoc: 3 buc
37,21 lei
31,63 lei
-12%
NOU
58,49 lei
51,2 lei
-12%
33,51 lei
29,33 lei
-15%
Stoc: 2 buc
42,68 lei
36,27 lei

Insula Loch Sketch

 

Sunteți norocos! Astăzi, toate notebookurile, agendele Bullet și notepadurile s-au adunat îmreună la petrecerea anuală de notițe vizuale și sketchnoting. Iar pe această insulă există câteva pagini goale care visează la vizualizări creative și notițe vizuale de foarte mult timp. Să înceapă petrecerea! ...

Toate pânzele sus!

Te invităm să navighezi împreună cu Wwieland si spre alte tărâmuri minunate ale produselor Neuland  AICI