Wwieland Blog

21.05.2021 12:02
de Veronika Wieland - Facilitator Certificat
de Veronika Wieland - Facilitator Certificat
Notițe colorate pentru procese de moderare reușite

A sosit timpul să revenim încet, încet, în sălile de curs obișnuite și familiare, înconjurați din nou de markere, flipcharturi, table etc. 

Astfel, am dedicat acest articol cardurilor și notițelor colorate și potențialul lor în procesele de facilitare și moderare.

29.03.2021 10:56
de Veronika Wieland - Facilitator Certificat
de Veronika Wieland - Facilitator Certificat
Re-colorează primăvara cu markerele Neuland!

Markere reîncărcabile Neuland în 48 de culori inedite. 

Da, ați citit corect, markerele reîncărcabile Neuland sunt din nou disponibile în gama completă de 48 de culori. Există persoane a căror ochi încep să strălucesca la vederea acestei selecții de culori, pe când alții se panichează ușor. Oare ce culoare ar trebui să aleg? Care sunt culori complementare și ce culori nu se potrivesc?

Aici îți venim noi în ajutor pe acest subiect!

Vrem să îți oferim câteva sfaturi practice, despre cum să stăpânești culorile în prezentările tale vizuale:

24.02.2021 13:02
de Veronika Wieland - Facilitator Certificat
Lucrează cu puterea imaginilor! Faceți cunoștință cu familia bikablo®!

În urmă cu 8 ani, când a fost publicată prima carte bikablo®1, acesta era un produs unic pe piața formării în ceea ce privește conținutul și funcția sa. A deschis posibilitatea celor care nu știau să deseneze prea bine, dar care înțelegeau utilitatea, puterea și impactul semnificativ al desenelor și simbolurilor simple în formarea profesională.

23.02.2021 10:25
de Veronika Wieland - Facilitator Certificat
de Veronika Wieland - Facilitator Certificat
Instrumente analogice de training în spațiul online?

Nu mă pot abține, îmi lipsesc markerele, hârtia și, bineînțeles, oamenii! Dar am observat, de asemenea, că și participanților mei le lipsesc toate acestea.

Notițe care se pot lipi pe aproape orice suprafață ???

Vezi de ce notițele Neuland Estatics sunt atât de speciale!

Cretă, Cretă, Cretă - The Neuland ChalkOne® – 2 marker addicts

„Pe vremuri, oamenii știau ce este bine” - nu este o coincidență că auziți această frază destul de frecvent. Pentru că lucrurile care erau cândva o practică obișnuită revin adesea câteva secole mai târziu. Un exemplu în acest sens este creta. Dar ce poți face de fapt cu creta?

 

 

4 Instrumente Home Office care îți vor veni în ajutor în trainingurile tale online

Întâlnirile și trainingurile noastre au fost împinse în spațiul virtual în ultimul an și acest lucru pare că nu se va schimba nici în perioada următoare. În aceast articol, am reunit 3 instrumente analogice de la producătorul cu renume internațional Neuland, care te vor ajuta să susții prezentări în spațiul online la fel de captivante ca și în sală.

 

Markerele Neuland FineOne® – instrumentul de scris universal

Fineliner-ele Neuland FineOne® sunt cu adevărat universale. Cu diferite tipuri de varfuri de scris și o gam[ de culori excelente, îl puteți folosi în aproape orice situație. Iar cea mai tare caracteristică: acest marker este în proporție de 100% reîncărcabil cu cerneală, iar vârfurile pot fi și ele înlocuite!  

Cum să înlocuiești vârful markerului Neuland.

Trucuri și Sfaturi: Cum să înlocuiești vârful markerului Neuland.

PanPastel® - Pastelurile ideale pentru facilitatorii vizuali

PanPastel® - instrumentele de acompaniament ideale pentru facilitatorii grafici și specialiștii vizuali

Scrierea caligrafică - un teritoriu neexplorat

Să începem cu începutul: scrierea caligrafică încă rămâne un teritoriu neexplorat pentru mulți dintre noi.

19.08.2020 14:30
by Wwieland
by Wwieland
Reumple în loc să arunci!

De ce merită să reumpli cu cerneală markerele Neuland?

Panoul grafic  GraphicWall V3 - The Big Black Dress!

Panoul grafic GraphicWall V3 - The Big Black Dress!

Permite-ne să-ți introducem: the „WIDE” one! Panoul grafic pentru prezentare seminarii GraphicWall V3 este o adevărată vedetă printre sistemele de prezentare pentru sesiuni de facilitare vizuală și baza perfectă pentru graphic recording.

13.04.2020 12:55
by Wwieland
by Wwieland
Încearcă Stickerele Neuland Bullet Proof!

It’s sticker time! 

Bullet Journaling - Mai mult decât un simplu hobby

„Urmărește-ți trecutul, ordonează-ți prezentul, planifică-ți viitorul”

Ryder Carroll are cu siguranță degetul pe puls în timp ce a readus în viața noastră vechiul jurnalul. Ea a reușit să creeze un stil de viață cool în jurul metodei sale de Bullet Journaling.

Ce poți face cu un marker Neuland  NO.ONE® ART cu vârf pensulă?

Ce poți face cu un marker pensulă Neuland NO.ONE® ART?

 

Cardurile de Comunicare Neuland Stick-It Workshop Cards - Tutorial de utilizare

Stick-It!

Cardurile de comunicare autoadezive Neuland pentru workshopuri au parcurs un drum lung și devin din ce în ce mai populare!  Sunt interesante vizual și încurajează în mod natural interacțiunea. Așadar, am dori să împărtășim câteva sfaturi și trucuri care să te ajute să folosești mai eficient cardurile de comunicare Neuland Stick It, care să îți permită să organizezi și să facilitezi o prezentare de seminar cât mai reușită.

The Outliners! Markerele favorite al Facilitatorilor Grafici!

Markerele Outliner se diferențiază clar de markerii obișnuiți menținând integritatea cernelii. Din acest motiv, outlinerele sunt elemente obligatorii în kitul fiecărui facilitator graphic, care dorește să își mențină planșele vizuale intacte și care nu în ultimul rând să arate bine!

22.01.2020 14:36
by Wwieland
by Wwieland
Mark the Dots -Tehnica Votului în facilitare!

Bulinele de Vot pot fi utilizate eficient în workshopurile tale ca metodă de facilitare și moderare al grupului, pentru a ajuta la comunicarea și rezolvarea multor provocări. Iată câteva sugestii despre cum să folosești acest accesoriu de facilitare obișnuit, dar extrem de competent care vine în avantajul tău.

22.10.2019 09:53
by Wwieland
by Wwieland
Metoda World Café

Imaginează-ți că stai cu un grup mic de oameni la masă într-o cafenea confortabilă; ai o discuție stimulentă și vezi că și la cealaltă masă de lângă voi, de asemenea, există conversații la fel de interesante și expansive.

Neuland Learning Maps - sfaturi pentru autodezvoltare

Pentru mulți week-endurile si vacanțele nu se rezumă doar la relaxare, sau la a nu face nimic, ci și la autodezvoltare și învățare.

Markerul Neuland TwineOne® - Este destul de convenabil să ai un marker cu 2 vârfuri diferite!

Dacă ții acest marker în mână, cu siguranță nu vei mai dori să mai folosești un alt marker. O jumătate de marker are vârful teșit, iar cealaltă jumătate are vârful tip pensulă, deci este ca și cum ai avea două markere într-o singură cariocă. Cerneala pe bază de apă nu pătrunde în hârtie și se reumple ușor ca orice marker reîncărcabil de la Neuland.

18.10.2019 13:14
by Wwieland
by Wwieland
Markerele Neuland BigOne® - meet the Marker!

Markerele ingenioase reîncarcabile seria Neuland BigOne® sunt produse must-have în trusa fiecărui trainer și facilitator vizual.

Creare magazin online