Wwieland Blog

The Outliners! Markerele favorite al Facilitatorilor Grafici!

30.01.2020 10:59
by Wwieland
by Wwieland
The Outliners! Markerele favorite al Facilitatorilor Grafici!

Markerele Outliner se diferențiază clar de markerii obișnuiți menținând integritatea cernelii. Din acest motiv, outlinerele sunt elemente obligatorii în kitul fiecărui facilitator graphic, care dorește să își mențină planșele vizuale intacte și care nu în ultimul rând să arate bine!

 

Cerneală pe bază de apă ... și permanentă!

Secretul succesului markerelor Neuland Outliner, este cerneala permanentă pe bază de apă. În comparație cu cerneala pe bază de alcool, această formulă funcționează perfect pe hârtie, deoarece nu va trece prin hârtia de lucru. Din motive de calitate evidente, acest lucru este extrem de important pentru a proteja foile de hârtie de lucru pentru a nu fi deteriorate de cerneală. Cealaltă caracteristică principală a Outlinerului Neuland, este faptul că cerneala cu o formulă specială nu se va mâzgăli nici măcar atunci când se folosesc alte culori de markere pe bază de apă în apropierea sau peste cerneala neagră Outliner. Doar oferă-i câteva secunde rapide pentru a se usca, după care poți colora lângă sau peste Outliner în siguranță așa cum este prezentat în următorul exemplu:

 Observă o diferență clară: cernelile standard (imaginea de jos) se frotează când sunt colorate. Cu toate acestea, cerneala Outliner rămâne intactă și clară fără să se mixeze cu cealaltă culoare.

Markerele favorite al Facilitatorilor Grafici!

Pe tot globul, Outlinerele Neuland în culoarea lor distinctivă portocalie, au devenit preferatele facilitatorilor vizuali. Cu prezentări vizuale pline de o mulțime de culori, contururile și titlurile lor rămân intacte, fără urme de mâzgăleli sau estompări. Toți profesioniștii vizuali doresc întotdeauna să își aducă rezultatul muncii cât mai în față, astfel seria Outlinerele Neuland cu vârfuri de diferite tipuri și dimensiuni, au devenit o parte integrantă al seturilor lor de instrumente vizuale.

 

Atunci când culoarea întâlnește se întalnește cu un Outliner - Wwieland îți recomandă să folosești Outlinerele Neuland. Poți fi sigur că fiecare linie trasată cu aceste markere Outliner va rămâne intactă și bine definită.

De când s-a lansat pentru prima dată markerul Outliner No.One, Neuland a primit un număr copleșitor de solicitări pentru a crea Outlinere în dimensiuni și cu vârfuri diferite.  Ca răspuns solicitărilor, Neuland, a completat familia de markere Outliner  în format BigOne, fineOne, ArtMarker și TwineOne, pentru a oferi toate opțiunile de conturare pe care le-ai putea dori.

Poți comanda acum on-line Outlinerul tău preferat în Romania pe: wwieland.ro

Alege produsul Neuland care ți se potrivește cel mai mult!

Creare magazin online